XL Office (20 tot 25m2)

Onze kleinste kantoorruimte in Hoorn, ideaal voor de startende ondernemers die bijvoorbeeld thuis uit “hun jasje” groeien en zich niet gelijk willen verbinden aan langdurige contracten in standaard kantoorcomplexen. Wij zorgen ervoor dat u direct kunt starten: uw kantoor meubilair staat reeds voor u gereed en ook de aansluiting van zowel telefonie als glasvezel is al voor u geregeld.

De ruimte leent zich perfect voor 2 werkplekken inclusief ruime opslagmogelijkheden. Uw bedrijfsnaam wordt vermeldt op het pand en uiteraard op de website. U heeft verder de beschikking over de vergaderruimte.

Het TKC-gebouw heeft een gezamenlijke receptie en een ruime volledige ingerichte pantry.

Prijs vanaf € 350,- per maand (excl BTW) + servicekosten

XXL Office (40 tot 80 m2)

U bent toe aan een stuk groei van uw kantoor aan huis of hebt ruimte tekort voor de groei van uw bedrijf, dan kunt u direct terecht in één van de kantoorruimtes van het Turn Key Concept. In een ruime kantooropzet kunnen minimaal 4 & maximaal 8 werkplekken per direct gecreëerd worden. Uw kantoor meubilair staat reeds voor u gereed en ook de aansluiting van zowel telefonie als glasvezel is direct geregeld. Het TKC-gebouw heeft een gezamenlijke receptie waar uw bezoekers op een professionele wijze kunnen worden opgevangen. U heeft verder onbeperkt de beschikking over de vergaderruimte om met uw gasten af te spreken.

Uw bedrijfsnaam wordt vermeldt op het pand en uiteraard op de website. Het geheel is compleet met een ruime volledige ingerichte pantry en receptie.

Prijs vanaf € 550,- per maand (excl BTW) plus servicekosten.

Plattegrond

De voordelen op een rij!

Compleet ingerichte kantoorruimtes

 Gestoffeerd, meubilair & opslagruimte

 Receptie en ontvangstgedeelte

 Digitale telefoonaansluiting

 Toegang glasvezel internet

 Gratis gebruik bespreekkamer

 Netwerk bijeenkomsten

 Bedrijfsvermelding op TKC website

 Flexibele opzegtermijn

 Gratis parkeerplek

 Gebruik van koffie, thee en koud water machines

 Gratis gebruik van keuken incl. koelkast

 Gas, water en elektriciteit

 Toiletartikelen

 Wekelijkse schoonmaakservice

Beschikbaar vanaf € 350,- per maand (excl 21% BTW)